SF Anytime

VI ER NORDENS LEDENDE VIDEO-ON-DEMAND-TJENESTE. SF Anytime ble lansert i 2002 og er Nordens og Baltikums ledende filmstrømmetjeneste. Tjenestene våre er tilgjengelige både via de tv-operatørene vi samarbeider med (B2B), og direkte til forbrukerne våre (B2C). Vi tilbyr alt fra de siste Hollywood-nyhetene til lokale, nordiske filmer, tv-serier og uavhengige filmproduksjoner.

KATALOGEN VÅR 

SF Anytime har et bredt tilbud av titler og får tilgang til alle de nyeste filmene umiddelbart etter kinovinduet. Vi har kontrakt med alle de store filmstudioene, som Warner, Disney, Fox, Paramount, Sony og Universal. Til sammen distribuerer vi innhold fra bortimot 50 forskjellige internasjonale og nordiske filmselskaper og filmdistributører.


PLATTFORMENE VÅRE 

Våre tjenester og innhold er tilgjengelig i de digitale butikkene til et stort antall nordiske og baltiske operatører, som Telia, Telenor og Com Hem i Sverige, Get og Riks-TV i Norge, Waoo og Stofa i Danmark, samt Sonera og DNA i Finland. Totalt har vi samarbeid med over 30 operatører i Norden og Baltikum.
Vår B2C-tjenester er tilgjengelig på sfanytime.com og som apper til Android og iOS, samt i smart-tv-er fra Samsung, Panasonic, LG, Sony og Philips.


Besøk SF Anytime