SF Kids

KVALITETSUNDERHOLDNING FOR BARN

SF Studios har lang tradisjon i å produsere og distribuere kvalitetsunderholdning for barn som blir elsket og lever videre i minnet til flere generasjoner.

KATALOGEN VÅR

Under merkenavnet SF Kids samler vi alle barns favorittserier og filmer på ett sted. Her finner man sterke og velkjente varemerker og rollefigurer, som Astrid Lindgrens høyt elskede klassikere, Pippi LangstrømpeEmil i Lønneberget og Ronja Røverdatter, populære nordiske tegnefilmer som Gubben & katten og Albert Åberg, samt populære internasjonale rollefigurer   som Bien MajaRorri Racerbil og Thomas og vennene hans.

PLATTFORMENE VÅRE

Filmene våre er tilgjengelige på DVD/Blu-ray, digital leiefilm ( TVOD) og kjøpefilm (EST), via tv-operatørenes abonnementsbaserte strømmetjenester (SVOD), samt på vår egen tjeneste SF Kids Play.

SF KIDS PLAY

I februar 2016 lanserte SF Studios SF KIDS PLAY, en ny tjeneste bare for barn. SF Kids Play er en nordisk, abonnementsbasert strømmetjeneste (SVOD) som tilbyr de beste filmene fra den nordiske regionen, samt mange populære, internasjonale rollefigurer.

Innholdet vårt er valgt for at barn skal like det og foreldre skal slippe å engste seg. Tjenesten er utformet spesielt for barn og er enkel, leken og morsom, selv for de yngste. De smarte foreldrekontrollene gir foreldrene muligheten til å påvirke hva ungene ser på uten å begrense valgmulighetene deres.

Med SF Kids Play kan hele familien nyte film og tv av høy kvalitet og lagre favorittene sine. Offline-funksjonen gjør det mulig å laste ned innhold slik at barna har tilgang til det når det passer best for familien.

Uansett om du ser på datamaskin, smarttelefon eller nettbrett, er tjenesten enkel og intuitiv. Flere nye, spennende funksjoner er på trappene, og vi legger til nye filmer og serier hver måned.

FAKTA OM SF KIDS PLAY 

  • Abonnementsbasert strømmetjeneste (SVOD)
  • Tilgjengelig i hele Norden
  • Mer enn 60 forskjellige, velkjente rollefigurer
  • Innholdet oppdateres regelmessig
  • Offline-funksjon
  • Foreldrekontroll
  • Månedsabonnement, ingen bindingstid

Get SF Kids Play

Get SF Kids Play